RETREATS,EVENT&KURSER

RETREATS, EVENT & KURSER

DETTA ÄR PÅ GÅNG: 

UTBILDNING I AROMAYOGA

6 oktober 2019

Göteborgs Massageskola

Lärare: Linda Liljeström

Utbildning i aromayoga. 

Komplett utbildning i aromayoga. Två olika klassupplägg och inspiration till hur du kan skapa flera klasser. Teori om eteriska oljor och dess påverkan på kroppen. Teori om yogapositioner.

AROMARETREAT 

APELVIKEN I VARBERG

24-25 AUGUSTI 2019.

Linda Liljeström

Följ med på retreat hösten 2019.

Perfekt avslut på sommaren för att landa, få närmare kontakt med ditt inre och bli redo inför hösten.


Retreaten hålls i Apelviken, Varberg 24-25 augusti 2019. 

UTOMHUSTRÄNING

I SOMMAR

Träna med personliga tränaren Linda Liljeström i sommar.


Linda erbjuder flera gratispass i sommar, men anmälan krävs.


Håll utkik på instagram där det uppdateras när gratispass erbjuds. 

AROMATERAPI

Raindrop Technique.

2019   Tid: 9:00 - 16:00  Plats: Kommer snart   Pris: 1900kr

Raindrop Technique är en underbar form av medicinsk aromaterapi. Den är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem, genom kraften i den behandling som man utför tillsammans med terapeutiska eteriska oljor. Behandlingen är från början framtagen för behandling av ryggbesvär men den har även visat sig ha god effekt även på många andra hälsoproblem.

 

Man kan börja göra behandlingar direkt efter utbildningen, både om man arbetar professionellt eller om man bara vill behandla och hjälpa sina närstående.

BIBLISKA OLJOR

Hösten 2019 (datum ej satt) Tid: 17:30 - 20:30  

Pris: 995kr

En kvällsutbildning, prova på och behandlingar med eteriska oljor som nämns i bibeln och i andra historiska skrifter. Präster, kungar och vanliga människor använde oljorna för att för att förebygga och behandla sjukdomar, stoppa pest och i religiösa ceremonier.

 

Växter och deras eteriska oljor har använts i tusentals år för att främja människors hälsa De tre vise männen gav guld, frankincense/ rökelse och myrra till Jesus. Myrra är bakteriedödande och användes under antiken på navelsträngen för att hålla den fri från infektioner och för att den då föll av och läkte snabbare. I Bibeln berättas också att Gud gav recept på eteriska oljeblandningar till Moses för att stoppa farsoter som dödade tusentals.

FEELINGSOLJORNA

Hösten 2019 datum ej satt) Tid: 17:30 - 20:30

Pris: 995kr

Utbildning där du får lära dig en variant av behandling för känslomässig frigörelse, som kan frigöra gamla trauman och oförätter som helt omedvetet kan fortsätta att skapa problem i vårt dagliga liv. Med hjälp av eteriska oljor lär vi oss att förebygga och behandla hälso- och levnadsproblem som kan bero på traumatiska händelser som inträffat tidigare i livet.

 

En endagsutbildning där du får lära sig behandla psykiska och känslomässiga problem med hjälp av en specifik raindropbehandling med Young Livings Feelingskit. Du får även lära dig hur du gör en egenbehandling med feelingskittet. 

Copyright @ All Rights Reserved