RETREATS,EVENT&KURSER

RETREATS, EVENT & KURSER

DETTA ÄR PÅ GÅNG: 

UTBILDNING I AROMAYOGA

30 juni 2019

Göteborgs Massageskola

Lärare: Linda Liljeström

Utbildning i aromayoga. 

Komplett utbildning i aromayoga. Två olika klassupplägg och inspiration till hur du kan skapa flera klasser. Teori om eteriska oljor och dess påverkan på kroppen. Teori om yogapositioner.

AROMARETREAT PÅ GOTLAND

Följ med på sommarens sista retreat till vackra Gotland, en av Sveriges sommarpärlor.

Perfekt avslut på sommaren för att landa, få närmare kontakt med ditt inre och bli redo inför hösten.


Vi bor på Villa Alskog, ett fint gammalt
kalkstenshus från slutet av 1800-talet. Villa Alskog är en nyrenoverad prästgård som drivs av ett ungt, entusiastiskt par från Gotland. Gården ligger vackert på en kulle med ett cafe’ och liten shop med produkter från Gotland.

Det finns även en spaavdelning med bubbelbad. 

UTOMHUSTRÄNING

MIDSOMMAR I SMÖGEN

Träna med Crossfitintruktören Johan Hellström och personliga tränaren Linda Liljeström i Smögen under midsommar. 


Vi erbjuder 3 st gratispass, men anmälan krävs. Exakt plats meddelas senast onsdag kväll. Välj ett eller flera av passen nedan och boka genom att fylla i formuläret.


Torsdag 20/6 kl 11.00-11.45 Tabata/Cirkel

Fredag 21/6 (midsommarafton) kl 11.00-11.45 Tabata/Cirkel

Söndag 23/6 kl 11.00-11.45 Tabata/Cirkel

 
 
 

AROMATERAPI

Raindrop Technique.

2019   Tid: 9:00 - 16:00  Plats: Kommer snart   Pris: 1900kr

Raindrop Technique är en underbar form av medicinsk aromaterapi. Den är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem, genom kraften i den behandling som man utför tillsammans med terapeutiska eteriska oljor. Behandlingen är från början framtagen för behandling av ryggbesvär men den har även visat sig ha god effekt även på många andra hälsoproblem.

 

Man kan börja göra behandlingar direkt efter utbildningen, både om man arbetar professionellt eller om man bara vill behandla och hjälpa sina närstående.

BIBLISKA OLJOR

2019   Tid: 17:30 - 20:30   Plats: Kommer snart. Pris: 995kr

En kvällsutbildning, prova på och behandlingar med eteriska oljor som nämns i bibeln och i andra historiska skrifter. Präster, kungar och vanliga människor använde oljorna för att för att förebygga och behandla sjukdomar, stoppa pest och i religiösa ceremonier.

 

Växter och deras eteriska oljor har använts i tusentals år för att främja människors hälsa De tre vise männen gav guld, frankincense/ rökelse och myrra till Jesus. Myrra är bakteriedödande och användes under antiken på navelsträngen för att hålla den fri från infektioner och för att den då föll av och läkte snabbare. I Bibeln berättas också att Gud gav recept på eteriska oljeblandningar till Moses för att stoppa farsoter som dödade tusentals.

FEELINGSOLJORNA

28/3 2019   Lindavallen, Sälen

Pris: 995kr

Utbildning där du får lära dig en variant av behandling för känslomässig frigörelse, som kan frigöra gamla trauman och oförätter som helt omedvetet kan fortsätta att skapa problem i vårt dagliga liv. Med hjälp av eteriska oljor lär vi oss att förebygga och behandla hälso- och levnadsproblem som kan bero på traumatiska händelser som inträffat tidigare i livet.

 

En endagsutbildning där du får lära sig behandla psykiska och känslomässiga problem med hjälp av en specifik raindropbehandling med Young Livings Feelingskit. Du får även lära dig hur du gör en egenbehandling med feelingskittet. 

Copyright @ All Rights Reserved