MORSDAG

FIRA MORS DAG MED AROMAYOGA, MEDITATION OCH 2-RÄTTERS MIDDAG PÅ DOCKYARD HOTEL. 


Vi börjar 11.30 med mingel och en hälsosam fika. Kl 12.00 till 14.00 avnjuter vi en 2 timmars lång aromayogaklass inklusive meditation.

Därefter, ca 14.30, får ni avnjuta en 2-rätters middag inklusive ett glas bubbel i restaurangen på Dockyard Hotel.

Det finns möjlighet till omklädning och dusch samt lån av handduk.Tag med egen yogamatta eller kontakta mig om du behöver låna en yogamatta. 


Självklart kan ni boka paketet för några i sällskapet och endast middag för några om det är fler i familjen/vänner som vill ansluta senare till middagen.


VAD ÄR AROMAYOGA?


Med bakgrund som aromaterapeut, yinyogainstruktör och personlig tränare har jag skapat aromayoga som är en form av yoga i kombination med eteriska oljor som passar alla. 

Aromayoga skiljer sig ifrån annan yoga genom att vi använder eteriska oljor under klassen. Eteriska oljor har använts i tusentals år för att främja, bibehålla och stödja vår hälsa överlag och systemen i våra kroppar. De hjälper oss att skapa mer kontakt mellan kropp och själ. Oljorna påverkar även våra känslor. Kombinationen av oljorna med yogapositionerna syftar till att balansera våra chakran, att frigöra oss emotionellt, att stärka vår självkänsla och att öka vår konsentration m.m.

 

När aromayoga utförs används enbart Young Livings eteriska oljor. Young Living står för kvalitet och renhet. Young Living har producerat eteriska oljor i snart 25 år och dem är de enda eteriska oljorna jag väljer att använda. Eftersom alla produkter du använder på huden eller som du på något sätt andas in via doftsinnet tillslut når ditt blodomlopp tycker jag det är viktigt att bara använda rena, terapeutiska eteriska oljor. 

Copyright @ All Rights Reserved