RETREATS,EVENT&KURSER

RETREATS, EVENT & KURSER

DETTA ÄR PÅ GÅNG: 

YINYOGA ONLINE

SÖNDAGAR 09.00-10.15

START 26 APRIL

Där du är

I dessa tider när samhället inte är som vanligt är det extra viktigt att vi tar hand om oss. 

Yinyogapassen livesänds via Zoom, men du har även möjlighet till repris av klassen 6 dagar till (alltså fram tills nästa pass).


Pris: 90kr/person per pass. 

Anmälan sker till info@lindaliljestrom.se

HÄLSORETREAT

VARBERG

16-17 MAJ 2020

Linda Liljeström

Njut av våren och försommaren på ett fantastiskt sätt i vackra Apelviken i Varberg. En helg för att landa, få närmare kontakt med ditt inre och ladda upp inför sommaren.

TRÄNA MED LINDA


Nedan ser du aktuella klasser just nu. Håll även utkikt på sociala medier för extrainsatta pass!

Just nu: 


Måndagar: 

19:15-20:00 Crosscage STC Långedrag

20:10-20:55 Zumba STC Långedrag


Skicka mail för bokning:

info@lindaliljestrom.se

YINYOGA


För grupp eller företag.

Kontakta mig för bokning.

Vill du boka yinyoga för en grupp eller för ett företag? Jag har även samarbeten med olika hotellanläggningar om ni vill skapa er egen retreat eller inspirationshelg. Kontakta mig för mer info:

info@lindaliljestrom.se

UTBILDNING I AROMAYOGA

Datum efter förfrågan. 

Göteborg

Lärare: Linda Liljeström

Utbildning i aromayoga. 

Komplett utbildning i aromayoga. Två olika klassupplägg och inspiration till hur du kan skapa flera klasser. Teori om eteriska oljor och dess påverkan på kroppen. Teori om yogapositioner.

AROMATERAPI

Datum efter förfrågan. 

Raindrop Technique.

Tid: 9:00 - 16:00 

Pris: 1900kr

Raindrop Technique är en underbar form av medicinsk aromaterapi. Den är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem, genom kraften i den behandling som man utför tillsammans med terapeutiska eteriska oljor.

BIBLISKA OLJOR

Datum efter förfrågan. 

Tid: 17:30 - 20:30  

Pris: 995kr

En kvällsutbildning, prova på och behandlingar med eteriska oljor som nämns i bibeln och i andra historiska skrifter. Präster, kungar och vanliga människor använde oljorna för att för att förebygga och behandla sjukdomar, stoppa pest och i religiösa ceremonier.

 

Växter och deras eteriska oljor har använts i tusentals år för att främja människors hälsa De tre vise männen gav guld, frankincense/ rökelse och myrra till Jesus. Myrra är bakteriedödande och användes under antiken på navelsträngen för att hålla den fri från infektioner och för att den då föll av och läkte snabbare. I Bibeln berättas också att Gud gav recept på eteriska oljeblandningar till Moses för att stoppa farsoter som dödade tusentals.

FEELINGSOLJORNA

Datum efter förfrågan. 

Tid: 17:30 - 20:30

Pris: 995kr

Utbildning där du får lära dig en variant av behandling för känslomässig frigörelse, som kan frigöra gamla trauman och oförätter som helt omedvetet kan fortsätta att skapa problem i vårt dagliga liv. Med hjälp av eteriska oljor lär vi oss att förebygga och behandla hälso- och levnadsproblem som kan bero på traumatiska händelser som inträffat tidigare i livet.

 

En endagsutbildning där du får lära sig behandla psykiska och känslomässiga problem med hjälp av en specifik raindropbehandling med Young Livings Feelingskit. Du får även lära dig hur du gör en egenbehandling med feelingskittet. 

Copyright @ All Rights Reserved