MASSAGE

MASSAGE & BEHANDLINGAR

MASSAGE &

BEHANDLINGAR

 

I mina behandlingar använder jag tekniker som Raindrop Technique, svensk klassisk massage, triggerpunkter, stretching, idrottsmassage, bindvävsmassage m.m. för att kunna behandla varje person på bästa sätt. Jag blandar tekniker utefter vad du behöver. I mina behandlingar använder jag mig av Young Livings eteriska oljor som är helt rena, ekologiska och har stor positiv effekt på hälsan.

 

Du kan komma på behandling hos mig om du har ont/smärta/värk, svårt att sova, är stressad eller bara vill ha en avkopplande massage.

 

Jag håller fr.o.m. augusti 2022 till på Lyckoreceptet, Linnégatan 9 i Göteborg. 

Priser:

25 minuter 690 kr

50 minuter 890 kr

 

Studenter, med giltig studentlegitimation erhåller 30% rabatt på ordinarie priser.

DE OLIKA MASSAGETEKNIKERNA

 

Raindrop Technique, är en behandlingsmetod med 9 olika eteriska oljor främst framtagen för ryggproblem. Under behandlingen får du vitaflex under fötterna på ryggradens zoner samt behandling på själva ryggen med olika massagetekniker framtagna för att släppa spänningar och smärta i ryggen. 


Svensk klassisk massage, är den vanligast förekommande massagetekniken i Sverige och består bl.a. av strykningar och knådningar tvärs med muskelns riktning. 


Triggerpunkter, går inte att boka som en hel behandling, men har du problem med spänningar och vill ha hjälp med det så lägger jag gärna till triggerpunkter till antingen Svenska klassisk massage elelr Raindrop Technique. 


Stretching, idrottsmassage, bindvävsmassage m.m. är fler exempel på tekniker jag använder ihop med antingen Svensk klassisk massage eller Raindrop Technique för att anpassa behandlingen efter just ditt behov. 


Ansiktsmassage, är en avkopplande massage där spänningar i ansikte, käke och huvud kan lätta. (Bokas endast som 25 minuters-behandling.


Öronljus brukar användas för att mjuka upp djupt sittande öronvax för att lättare kunna avlägsna det. Om man inte väntar för länge sägs metoden kunna förhindra blockeringar i örat. Det känns avslappnande och man kan höra ett knastrande från ljuset under tiden. (Bokas som 25 minuters behandling eller i kombination med massage, ansiktsmassage eller stretching).