PRODUKTER

Young Living Introduktion

5 juni 2018


Jag har valt att både använda och arbeta med Young Livings fantastiska produkter. Jag använder allt ifrån eterisk olja till kosttillskott, makeup och städprodukter både i hemmet och i behandlingar, yoga m.m. I denna videon får du följa med på en kort instroduktion till vad Young Living är. Du får gärna kontakta mig om du har några frågor. Vill du bli en i mitt team? Via den här länken kan du bli medlem och beställa produkter hem till dig för samma pris som jag beställer produkter. Bra va? 

Thieves diskmedel - gör det själv - få tre flaskor av en!

19 juni 2018


Visst är det underbart att diska utan skadliga kemikalier för varken miljön eller din kropp? Med Thieves diskmedel är detta möjligt. Diskmedlet är baserat på naturliga ingredienser och innehåller bl.a. den eteriska oljeblandningen Thieves som är framtagen för att ge stöd åt vårt immunförsvar. Diskmedlet är dessutom så drygt så du kan få ut tre flaskor av en. Vad väntar du på? Beställ idag!

Eteriska oljor stödjer vår kropp och kroppens alla system. 


Du kan använda eteriska oljor på många olika sätt i din vardag. Antingen för att minska på kemikelier i ditt liv, för att stödja din kropp, för en hälsosammara livsstil för dig och din familj, vid massage eller yoga eller för en känslomässig frigörelse. 


Luktsinnet är den snabbaste vägen till hjärnans limbiska system där minnen, instinkter och vitala funktioner kontrolleras och bearbetas.