BIBLISKA OLJOR

Bibliska Oljor

 

En kvällsutbildning, prova på och behandlingar med eteriska oljor som nämns i bibeln och i andra historiska skrifter. Präster, kungar och vanliga människor använde oljorna för att för att förebygga och behandla sjukdomar, stoppa pest och i religiösa ceremonier.

 

Växter och deras eteriska oljor har använts i tusentals år för att främja människors hälsa De tre vise männen gav guld, frankincense/ rökelse och myrra till Jesus. Myrra är bakteriedödande och användes under antiken på navelsträngen för att hålla den fri från infektioner och för att den då föll av och läkte snabbare. I Bibeln berättas också att Gud gav recept på eteriska oljeblandningar till Moses för att stoppa farsoter som dödade tusentals.

 

Krav:

18 år och genomförd utbildning i Raindrop Technique. 

 

Max 12 elever på varje kurs.

 

Kursinnehåll:

En variant av Raindrop Technique där vi byter ut en del av oljorna mot bibliska oljor. Du lär dig lite om historien bakom oljorna som nämns i bibeln och andra heliga skrifter.

 

Ansvarig:

Linda Liljeström som arbetat i över 13 år med massage och mer än 10 år med aromaterapi.

 

Anmälan:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Datum efter förfrågan.​

För fler tider kan du även gå kursen på Göteborgs Massageskola. Där är det en djupgående utbildning på två dagar om bibliska oljor och du lär dig fler än ett sätt att behandla på. 

 

Vill du gå kursen på annan ort? Maila mig för förfrågan.

 

Pris:

Kursen kostar 995 kr inklusive moms.

 

Produkter:

Vi använder enbart Young Livings eteriska oljor på grund av deras höga kvalitet och terapeutiska effekt.

 

Alla produkter som går åt under kursen ingår i priset.

 

Köp hem produkterna:

Vet redan nu att du vill komma igång och göra behandlingar direkt efter din utbildning så behöver du skaffa produkter. Om du vill köpa eteriska oljor i samband med kursen för att kunna komma igång och göra behandlingar direkt så finns det två alternativ.

 

Alt 1:

  • Ett regndroppspaket med alla de 9 eteriska oljorna som man använder i regndroppsbehandlingen i 5 ml-flaskor. I paketet ingår dessutom två massageoljor. (Artickelnummer: 313713)
  • Ett kit med de bibliska oljorna. (Artickelnummer: 19343)

 

Om du vill ha de eteriska oljorna så billigt och bekvämt som möjligt så kan du beställa dem direkt hem till dig från Young Living och få 24 % rabatt som medlem. I så fall behöver du ange en tidigare medlem som sponsor och enroller (samma på båda ställena). Jag är glad om du väljer att använda mitt medlemsnummer som är 1197287. Leveranstid ca 7 dagar.

 

Priset är då 3 630 kr totalt för båda kit inklusive frakt.

 

Ps. Det finns inga som helst medlemskrav. Det är gratis att bli medlem. Det är gratis att vara medlem. Det är fritt från månadsavgifter och årsavgifter. Du bestämmer själv om du vill handla något och i så fall hur mycket och när du vill handla. Om du handlar för mindre än 500 kr, under 12 månader i rad blir du automatiskt struken ur medlemsregistret.

 

Alt2:

Du köper kittet direkt på plats av mig på kursen. Då blir priset 4 660 kr.

 

Ta med:

Det som man behöver ta med sig till kursen är två stora handdukar (badlakan), en vanlig handduk samt en bekväm kudde per person. Allt detta använder du när ni övar på varandra. Inneskor och anteckningsmaterial kan också vara bra.

 

Diplom:

Utbildningen berättigar till svenskt och internationellt diplom. Ett diplom får du efter godkänd utbildning.

 

Välkommen att ringa eller maila om du vill veta något mer om utbildningen.

 

Med reserverationer för eventuella ändringar och felaktigheter.