RAINDROP

Raindrop Technique

 

Raindrop Technique är en underbar form av medicinsk aromaterapi. Den är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem, genom kraften i den behandling som man utför tillsammans med terapeutiska eteriska oljor. Behandlingen är från början framtagen för behandling av ryggbesvär men den har även visat sig ha god effekt även på många andra hälsoproblem.

 

Man kan börja göra behandlingar direkt efter utbildningen, både om man arbetar professionellt eller om man bara vill behandla och hjälpa sina närstående.

 

Krav:

För att utbilda sig i Raindrop Technique skall man ha fyllt 18 år eller också så kan man gå tillsammans med någon som har fyllt 18 år. Man behöver inte ha några förkunskaper innan man börjar på kursen. Man lär sig hela behandlingen på en dag.

 

Max 12 elever på varje kurs.

 

Upplägg:

Kursen börjar direkt med teori, sedan har vi en kort rast och sedan övar hälften av eleverna igenom hela regndroppsbehandlingen på de andra. Efter det har vi lunchrast. Efter lunch byter vi så att de som fick behandling före lunch nu övar en komplett behandling på de andra. Dagen avslutas med frågor och diplomutdelning.

 

Kursinnehåll:

Komplett utbildning i regndroppsteknik. Nio eteriska oljor appliceras på fötter och rygg varvid hela kroppen behandlas. På ryggen droppas de på som regndroppar och stryks ut med en massageteknik hämtad från en av Lakotaindianernas healingmetoder. Som avslutning på behandlingen ligger klienten med en varm handduk på ryggen, vilket är underbart skönt och som också snabbar på och ökar behandlingens effekt.

 

Regndroppsteknik är lätt att lära sig, lätt att ge och också väldigt effektiv. Är du redan terapeut kan du också använda delar av regndroppstekniken och de eteriska oljorna som komplement och förstärkning av dina vanliga behandlingar.

 

Ansvarig:

Linda Liljeström som arbetat i över 17 år med massage och mer än 15 år med aromaterapi.

 

Anmälan:

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nästa kurs: 18 september 2022 kl 10.00-15.00, Linnégatan 9, Göteborg.

Andra datum efter förfrågan.

Vill du gå kursen på annan ort? Maila mig för förfrågan.

 

Pris:

Kursen kostar 1 900 kr inklusive moms och diplom.

 

Produkter:

Vi använder enbart Young Livings eteriska oljor på grund av deras höga kvalitet och terapeutiska effekt.

 

Alla produkter som går åt under kursen ingår i priset.

 

Köp hem produkterna:

Känner du till Raindrop och vet redan nu att du vill komma igång och göra behandlingar direkt efter din utbildning så behöver du skaffa produkter. Om man vill köpa eteriska oljor i samband med kursen för att kunna komma igång och göra behandlingar direkt så finns det två alternativ.

 

Alt 1:

Ett regndroppspaket med alla de 9 eteriska oljorna som man använder i regndroppsbehandlingen i 5 ml-flaskor. I paketet ingår dessutom två massageoljor. Den ena massageoljan som följer med är en neutral massageolja, som man kan massera med som den är, använda som blandolja för aromamassage och man kan även använda den till att späda de eteriska oljorna med om det blir för starkt. Den andra medföljande massageoljan är en värmande och muskelavslappnande massageolja/liniment.

(Artickelnummer: 313713)

 

Om man vill ha de eteriska oljorna så billigt och bekvämt som möjligt så kan man beställa dem direkt hem till sig från Young Living och få 24 % rabatt som medlem. I så fall behöver man ange en tidigare medlem som sponsor och enroller (samma på båda ställena). Jag är glad om du väljer att använda mitt medlemsnummer som är 1197287. Leveranstid ca 7 dagar.

 

Priset är då 1 515 kr inklusive frakt.

 

Ps. Det finns inga som helst medlemskrav. Det är gratis att bli medlem. Det är gratis att vara medlem. Det är fritt från månadsavgifter och årsavgifter. Du bestämmer själv om du vill handla något och i så fall hur mycket och när du vill handla. Om du handlar för mindre än 500 kr, under 12 månader i rad blir du automatiskt struken ur medlemsregistret.

 

Alt2:

Du köper kittet direkt på plats av mig på kursen. Då blir priset 1 880 kr.

 

Ta med:

Det som man behöver ta med sig till kursen är två stora handdukar (badlakan), en vanlig handduk samt en bekväm kudde per person. Allt detta använder du när ni övar på varandra. Inneskor och anteckningsmaterial kan också vara bra.

 

Diplom:

Utbildningen berättigar till svenskt och internationellt diplom. Ett diplom får du efter godkänd utbildning.

 

Erbjudande:

Om du vill läsa vidare efter att ha gått kursen i Raindrop Technique hos mig så får du 1 000 kr rabatt på Göteborgs Massageskolas 1-, 2- och 3-veckorsutbildningar i aromaterapi och till aromaterapeut.

 

Välkommen att ringa eller maila om du vill veta något mer om utbildningen.

 

Med reserverationer för eventuella ändringar och felaktigheter.

Raindrop Technique part 1

Göteborgs Massageskola

 

Olof Liljeström demonstrerar regndroppstekniken och VitaFlex på fötterna.